Bitcoin Saha Etkinliği Başlıyor

Yahoo kurucu üyelerinden olan Jerry Yang, Bitcoin benzeri işlem gören ve bu alanda faaliyet gösteren para birimlerinin gelişmeye yönelik toplumların geleceğinde önemli bir rol sahibi olduğunu belirtti. Bu konudaki açıklamalarını yaparken kurucu üye Jerry Yang bitcoin tarafından ortaya çıkarılan değişikliği internet dünyasının ilk kurulum aşamalarında ortaya çıkan etkiye benzetti.

İLGİLİ YAZI
Bitcoin Nedir?

Bu konudaki açıklamalarını Çin’de yapılan forumda daha kapsamlı açıklayan Jerry Yang, gelecekteki finansal yapı kaynaklarının bu gün etkin şekilde kurulumu yapılan bitcoin, Litecoin, Ethereum ve Dash gibi finansal sistemlerin oluşturacağını vurguladı.

Bitcoin İçin Yapılan Olumlu Yorumlar

Bitcoin konusunda yapılan birçok eleştiriye rağmen, bu konuda yapılan destekleyici yorumların başta yahoo kurucusu olan Jerry Yang tarafından yapıldığı görülüyor. En etkili yorum ise bu konuya inanan Apple kurucusu olan Steve Wozniak tarafından yapıldığı görülüyor. ‘’ daha hakiki ve gerçek’’ etki yaratması konusunda etkili açıklama olarak; altın gibi değerli yatırımların yanında daha etkili olması düşünülen değer saklama aracı olacağı düşünüldüğü belirtiliyor.